Mine top 10 skjønnhetstips

Drikk mye vann
Det å drikke mye vann er noe av det beste du kan gjøre mot huden din. I løpet av en dag bør du få i deg minst 0,03 x din egen kroppsvekt med vann. Dette er inkludert det vannet du også får i det via mat. Nå står ikke jeg og regner ut hvor mye vann jeg skal drikke til hvilket måltid, men det gir meg en indikasjon på at jeg trenger mer vann enn jeg tror. Ha vannflaske med deg i veska, på jobb, skolepulten eller andre plasser hvor du tilbringer mye tid. Ha den stående frem, slik at du ser den. For at den skal bli mer innbydende, pleier jeg å tilsette smak i vannet. Hvis du søker litt på nett, vil du finne mange fine tips og oppskrifter til hva du kan kombinere av smaker i vannet ditt.

Få nok søvn
I løpet av en dag vil huden din oppleve forskjellige «traumer» som kommer fra sol, forurensing og andre ytre faktorer. Det er på natten huden reparer seg selv etter disse «traumene». Når vi sover, konsentrerer kroppen seg om fysiske prosesser som innebærer bland annet fornying av huden. Disse fornyelsesprosessene er mest effektive mellom kl 12 og 04. Det er veldig forskjellig fra person til person hvor mye søvn man totalt trenger. Anbefalt mengde er mellom 7 og 9 timer. Selv legger jeg meg som regel mellom 22 og 23 og står opp mellom 07 og 08.

my ten best beauty tips

Rens huden din
For å få en sunn og ren hud er det alfa omega med rens. Bruk en rens i den konsistensen du liker, som er beregnet for din hudtype. Rensing av hud gjør man både morgen og kveld. På kvelden for å rense bort evt. makeup, smuss og forurensing (Aldri sov med sminke!). På morgenen for å rense avfallstoffer huden har skilt ut i løpet av kvelden. Jeg er utrolig opptatt av rensing av huden min. De dagene jeg bruker ekstra mye makeup renser jeg gjerne to ganger. En ren og frisk hud vil gi en utrolig vakker og naturlig glød!

Fukt og beskytt huden
Fuktighet kommer både innenfra og utenfra. For å hjelpe huden til å ta opp fuktigheten innenfra, trenger vi gode kremer. I disse kremene inneholder det også mye beskyttelse. Sol, forurensing og makeup kan være ytre faktorer som forstyrrer den naturlige balansen i huden din. Finn en krem som er tilpasset din hudtype og dine behov.

my ten best beauty tips2

Ha et balansert kosthold
«Man blir hva man spiser!» Dette synes jeg stemmer veldig bra. Det handler om å være bevisst på hva man putter i seg. Selv er jeg opptatt av å ha et sundt og variert kosthold, men samtidig kunne unne meg noe ekstra når jeg føler for det. Nøkkelordet er balanse. Det handler ikke om hva du gjør noen ganger, men hva du gjør hver dag.

Tren regelmessig
Det er ingen hemmelighet at trening er godt for kropp og sjel. Men viste du også at trening er godt for huden? Fysisk aktivitet får blodsirkulasjonen i gang og fører til bedre opptak av oksygen og næring i huden. Når du er varm og svetter, åpner porene i huden seg. Det gjør det lettere for huden å kvitte seg med døde hudceller og smuss. Derfor er det også viktig å ikke trene med sminke, som kan føre til tilstoppede porer, som igjen kan føre til kviser. Unngå også å ta deg i ansiktet når du trener. Du aner ikke hvor mye bakterier det kan ligge på finertuppene dine.

my ten best beauty tips3

Ha sminkefrie dager
Selv om veldig mye av dagens makeup produkter inneholder pleiende ingredienser, har huden godt av en pause i ny og ne. Jeg pleier å ha sminkefire dager de dagene jeg bare er hjemme eller kun har noen små ærend. Har du full timeplan og er veldig avhengig av å være sminket for å føle deg vel, så vask av sminken med en gang når du kommer hjem igjen.

Vask sminkekostene dine
Sminkekoster kan være noen de farligste bakteriebombene. Og disse putter du kanskje direkte på sminkeproduktet ditt og videre, direkte i ansiktet. Tanken får meg til å grøsse! Hvis du sliter med mye uren hud, kan dette være noe av grunnen. Jeg vet at det er mange der ute som kunne vært flinkere på å rense kostene sine regelmessig. Hvor ofte, kommer selvfølgelig an på om du bruker sminke hver dag, eller bare når du skal pynte deg. Selv prøver jeg å få renset dem en gang i uken, selv om det noen ganger kan gå to uker i mellom. Link til hvordan jeg renser mine sminkekoster HER!

my ten best beauty tips4

Bruk tid på egenpleie
I en travel hverdag, er det ikke alltid man tar tid til å pleie seg selv. Søndager har blitt min dag for egenpleie. Noen ganger er det nok med ti minutter med ansiktsmaske. Andre ganger går jeg «all in» med en god og lang dusj, skrubber vekk døde hudceller, kurer håret, lakker negler, mens jeg nyter en god smoothie eller en kopp med te (må jo smøres fra innsiden også). Detter er alt etter som, men det viktigste er at man tar seg tid til seg selv en gang i blant. Det føles så utrolig godt og det vil vises på utstrålingen din!

Smil!
Det viktigste skjønnhetstipset jeg har, er å smile! Glede og positivitet er det vakreste som finnes. Jeg elsker positive mennesker som gir meg positiv energi. Positivitet tiltrekker også andre positive mennesker. Så gå ut og spre glede og kjærlighet! Du har absolutt ingenting å tape på det. På slutten av dagen så sitter du igjen som bare et stort glis!

my ten best beauty tips5– Hva er deres beste skjønnhetstips?

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits