Skjønnhetsting jeg er dårlig på

Winged eyeliner
Har du noen gang lurt på hvorfor jeg aldri legger winged eyeliner i en video tutorial? I såfall så kan jeg informere deg at det er fordi jeg er så elendig på det. Uansett hvor lang tid jeg bruker, eller hvor nøye jeg prøver å være blir det alltid ugjevnt. Det er vel også litt fordi jeg føler at jeg heller ikke kler det så godt.

False lashes
For å være helt ærlig, så har jeg heller ikke gjort så veldig stor innsats for å få det til. Jeg går rett og slett bare ut i fra at det er vanskelig, så da sparer jeg frustrasjonen. Har tidligere brukt punktvipper for spesielle anledninger, men det er så tidkrevende at jeg skjelden orker.

Overdrawing my lips

Jeg vet ikke om det er meg det er noe galt med, eller leppene mine. Det er ikke veldig unormalt at overleppen er litt mindre enn underleppen, jeg vet av mange som har det slik. Men hvorfor skal ikke jeg da få til å overtegne dem litt, slik som alle andre? Uansett så ender jeg opp med å enten se ut som et barn som prøver mors leppestift eller en klovn. Ingen av delene er særlig presentabelt for en makeup artist…

beautythingsIamterribleat

Applying mascara

Hvor vanskelig kan det vel være, tenker du sikkert. Og det gjør egentlig jeg også. Men på ett eller annet vis så klarer jeg alltid å søle med mascaraen. Enten så får jeg mascara på øyelokket, på nesen eller så blunker jeg litt for hard, slik at alt bare klæsjer seg sammen. Heldigvis har jeg også blitt en ekspert på å fikse mascarasøl uten å ødelegge resten av makeupen!

Cream contouring

Det er så snedig at jeg mestrer konturering i pudderform, men straks jeg får det i flytende form blir det bare klisj klasj i hele ansiktet mitt? Overgangene blir ikke særlig gjevne og nesen min ser alltid dobbelt så stor ut. Jeg tror jeg holder meg til pudder jeg!

Cleaning up my makeup

Dette er kanskje det jeg er mest flau over og jeg skjønner egentlig ikke at i det hele tatt er mulig. Jeg er det største ordensmennesket jeg vet av. Hvis det ikke er orden rundt meg, er det heller ikke orden i hodet mitt. Likevel klarer jeg aldri å holde orden i sminkesakene mine. Jeg er ekstremt dårlig på å rydde det vekk når jeg er ferdig med å bruke det også ligger det på sminkebordet mitt til neste gang jeg skal bruke det. Definitivt noe jeg må bli bedre på!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits