Sofie tester: Diorskin Nude Air foundation

Diorskin nude airDiorskin nude air1

Dior har nylig lansert en ny foundation som skal være lett og naturlig. Diorskin Nude Air Serum Foundation heter den. Etter å ha sett på den lenge, bestemte jeg meg for å prøve den ut og dele mine erfaringer med dere.

Det første man oppdager med denne foundationen er hvor tynnflytende den er. Herregud hvor flytende den er! Jeg skulle legge litt på baksiden av hånden min, for og videre påføre den med kost. Foundationen holdt nesten på å renne av hånden min, før jeg i det hele tatt rakk å strekke meg etter kosten. I det jeg skulle påføre den i ansiktet oppdaget jeg hvor lite produkt jeg trengte for å dekke hele fjeset. Den er drøy! Ettersom konsistensen er så tynn og lett, merker jeg egentlig ikke at jeg har noe foundation på i det hele tatt. Kjempedeilig! Som dere kan se på bildene over, så har den en lett dekkevne. Det ser egentlig ut som huden min, bare bedre! Foundationen gir en lett glød, uten at jeg ser oljete ut. Selv har jeg en normal/kombinert fet hudtype, så jeg vil helst unngå å se for fet ut i ansiktet. Utover dagen la jeg merke til at jeg begynte å se litt mer oljete ut, men det pudret jeg bare lett over med et mattende pudder. Til de som er veldig fet i huden, vil jeg nok anbefale å pruke en mattende primer og sette t-sonen med et mattende pudder.

Alt i alt er dette en perfekt foundation for de som ønsker et lett og naturlig resultat. Jeg vil nok bruke denne mye i sommer!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits