Mine topp 5 sminketips

Mascarasøl
Som jeg nevnte i innlegget «Beautythings i am terrible at» er jeg forferdelig dårlig på å legge mascara. Heldigvis har jeg blitt en helt i å rydde opp mascarasøl uten å ødelegge resten av sminken. Hemmeligheten er å vente i ca ett minutt til mascaraen har tørket også bare fjerne det med en tørr bomullspinne.

Viske bort småfeil

Hvis du er litt uheldig å bomme litt med leppestiften, eyelineren eller hva det enn måtte være, ikke vær redd! I stedet for å bruke sminkefjerner for å viske bort feilene (som også vil ta bort basen din) bruk concealer eller litt foundation. Funker som bare det!

Trøtte eller små øyne

For å åpne øynene og få de til å virke mer våkne hjelper det mye med litt highlight i øyekroken. Det spiller ikke så stor rolle hva det nødvendigvis er du lysner området med, så lenge det er lysere enn hudtonen din. Det kan være concealer, øyenskygge (med eller uten shimmer) eller en highlight.

Kamuflere i stedet for å dekke

Har du mørke ringer under øynene? Eller kanskje du våkner med hverdens største kvise som du gjerne vil dekke? I stedet for å lasse på med produkt etter produkt for å dekke over ugjevnhetene, bruk heller farger for å kamuflere de bort! En grønn concealer er kjempefin for å nøytralisere røde betente kviser. En oransje concealer er kjempefin til å gjevne ut mørke ringer. Deretter kan du heller gjevne det hele ut med en concealer som går i ett med hudtonen din.

Crisp winged liner

Ønsker du en perfekt crisp liner, men sliter med å holde hånden stødig? Fest litt tape der du ønsker at linjen skal være, så kan du søle så mye du vil. Når du er ferdig, fjerner du bare tapen og linjen er helt perfekt!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits