Tid for avslapping

Hei,hei alle sammen og riktig god torsdag! Hvordan står det til med helgefølelsen? Det er heldigvis ikke lenge igjen før man kan kaste hendene i været og nyte tanken på fri. Selv har jeg tjuvstartet helgen med fri både i dag og i morgen. HERLIG!

Med andre ord så har jeg masse tid til overs for egenpleie. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har vært særlig flink i å ta vare på kroppen i det siste, da jeg bare har vært sliten når jeg først har vært hjemme. I dag derimot, skal jeg endelig få fikset meg opp igjen. Har allerede startet dagen med en treningsøk etterfulgt av en laaaang dusj hvor både hud og hår fikk gjennomgå. Hvis du lurer på hva mine hudpleie-favoritter er, så har jeg laget et innlegg om det HER! Jeg kommer nok til å fortsette med egenpleien resten av dagen, så hvis du lurer på hvordan det ser ut er det bare å følge Sofiemo på snapchat!

Time to relax

Jeg tenkte også på at nå som jeg har litt ekstra tid til overs, at jeg skulle bruke den tiden på å lage en ny sminkevideo? Det har blitt en stund siden sist, så nå lengter jeg virkelig i å sette meg foran kameraet igjen. Hvis det er noen spesiell sminkelook eller noe annet dere ønsker at jeg skal filme, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så skal jeg notere meg det!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits