Fredagsfavoritt: Batiste dry shampoo

God fredag alle sammen! Jeg tenkte jeg kunne begynne med en ukentlig spalte hvor jeg forteller om mine favorittprodukter. Det kan være et produkt jeg har brukt veldig mye den siste uken, noe nytt som jeg bare må dele videre eller rett og slett ett av mine faste favoritter. 

  

Denne uken vil jeg trekke fram Batiste sin tørrsjampo. Jeg har brukt dette produktet i noen måneder nå og jeg elsker det! Etter at jeg klippet håret kort, kan jeg ikke lengre slippe unna med å sette håret i en stram hestehale når det egentlig trenger en vask. På travle hverdager har man kanskje ikke tid til å vaske håret hver dag heller. Da bruker jeg denne.

Jeg bruker også denne når jeg trenger litt tekstur eller volum i håret. Mitt hår er naturlig glatt og faller fort sammen etter en time eller to. På en halv dag kan jeg gå fra masse køller til veldig lett fall i håret. Ved å spraye litt tørrsjampo i håret før jeg setter det opp eller krøller det, holder frisyren lengre. 

I tillegg til å være en god tørrsjampo inneholder akkurat denne typen en mørk brunfarge. Dette er veldig greit for oss med mørkt hår slik at vi ikke blir hvit i hodebunnen etter en runde med sprayen. Den gjevner også ut etterveksten min slik at den ikke blir så tydelig. 

 Akkurat nå kan du få alle Bastiste sine tørrsjampoer til 20% hos KICKS. De har utrolig mange forskjellige farger og dufter å velge mellom. Les mer om det HER

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits