Ting som er typisk meg

Jeg har fått litt flere lesere den siste tiden og tenkte å fortelle litt om hvem jeg er og hva som er typisk meg. Noen ganger er det godt å  få et lite avbrekk fra sminkepraten og heller finne ut hvem personen bak sminken er. Hvis dere kjenner dere igjen i noen av punktene, må dere bare si i fra! Fortell meg også gjerne hva som er typisk dere :)

Strukturert
Hvis dere følger meg på Snapchat, har dere kanskje merket at jeg ofte sitter med planleggingspermen min. Dette er fordi jeg elsker å vite hva som skal gjøres når. Fargekoding er noe av det morsomste jeg gjør og jeg kan lett bruke en hel dag for å finne systemer som gjør livet mitt enklere.

Rotete
Uansett hvor mye jeg elsker system og orden, kommer jeg ikke unna det faktum at jeg kan være et rotehode. Sminkebordet mitt er som regel alltid fullt av sminke eller annet rot. Samboeren min sier at jeg egentlig ikke er  rotete, jeg bare roter veldig spredt så det ser verre ut enn hva det egentlig er. Haha! Spesielt rotete er jeg når jeg har dårlig tid, da jeg har en tendens til å la ting ligge strødd rundt om kring. Det er jo ikke akkurat slik at jeg har tid til å legge det på plass!

Treg
Jeg har et urealistisk forhold til tid. Hva enn jeg skal, så tror jeg alltid at jeg har bedre tid enn jeg faktisk har. Dette gjelder spesielt når jeg skal ut døren til et viss tidspunkt. Uansett hvor tidlig jeg begynner å forberede meg, er de siste ti minuttene alltid et totalt kaos! Noe som refererer til punktet ovenfor.

Utålmodig
Selv om jeg er den tregeste personen på jorda, hater jeg å vente på andre. Om det så bare er snakk om et par minutter eller sekunder. Jeg HATER å vente! Dette gjelder også hvis jeg har planer jeg ikke kan gjøre med det samme. Det skulle helst ha vært gjort i går. Det er mulig jeg fortjener det ettersom jeg alltid er den trege, men jeg liker det ikke!

 

Ærlig
Jeg er en ærlig person. Ganske rett frem også. Er det noe jeg tenker, nøler jeg ikke lenge med å si i fra. Har noen ett eller annet mellom tennene eller lignende, er jeg rask ute med å opplyse denne personen om det. Mest fordi jeg håper noen vil gjøre det samme hvis det var meg. Det er alltid lett å vite hva jeg tenker, for det blir som regel sagt. Ulempen er når jeg glemmer å filtrere det jeg tenker før jeg sier det. Noen ganger kommer ting ut litt feil, hehe!

Kontrollfreak
Jeg liker best å ha styringen selv og overlater sjelden ting til andre. Hvis noe plutselig endres, har jeg vanskelig for å bare trekke på skuldrene og tenke at slikt skjer. Da jeg skulle planlegge et surpriseparty for noen år siden skal jeg love at jeg svingte pisken hardt når det kom til de snille medhjelpere mine. Festen ble forresten en suksess!

Lettskremt
Denne er litt kjip. Når jeg skvetter, skvetter jeg ikke bare litt. Som regel popper tårene frem før jeg aner ordet av det og jeg blir verdens største sippeguri. Jeg har hatt flere venner med dårlig samvittighet når de ser reaksjonen min etter de har skremt meg. Fosterstilling på gulvet mens jeg gråter ukontrollert var nok ikke det de hadde sett for seg. Heldigvis ser jeg det komiske i situasjonen og ler det fort bort, men det skal også nevnes at raseriet har kommet frem noen ganger.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits