Fra dag til kveldsminke på 5 minutter!

Vi har vel alle vært der en gang. Man kommer sent hjem fra jobb og får pluttselig en invitasjon om å bli med ut med den spontane vennegjengen. Klokka viser at man ikke har tid til å vaske av sminken fra tidligere i dag og i tillegg legge kveldsminke. Så hva gjør man?

Under kan dere se min hvordan min hverdagsminke ser ut etter åtte timer på jobb. Den har begynt å smelte bort på de mest typiske stedende. Haka, rundt nesa og i panna. Urenhetene mine skinner også gjennom den gjenværende sminken.

Fra dag til kveldsminke på 5 minutter!
Fra dag til kveldsminke på 5 minutter!1

1. Bruk en foundation i pudderform til å dekke der sminken har smeltet bort mest. Jeg synes det er mye enklere å «tuche up» med pudder enn med flytende foundation da det legger seg penere. Ettersom jeg har litt oljete hud i t-sonen, bruker jeg et mattende pudder akkurat her.

2. Bruk et matt solpudder eller pudderfoundation til å konturere ansiktet. Jeg legger det under kinnbeina, langs hårfestet, på haka og litt på nesen. Ved å konturere får man mye mer dimensjon i ansiktet, noe som tar seg veldig pent ut på fest. Man tåler også litt mer sminke på kvelden enn på dagen, så det er lettere å «slippe unna» med konturering på kvelstid.

3. Frisk opp rougen litt. Denne legger jeg på kinnbeina og opp mot tinningen. Blander den også bittelitt i kontureringen for å få gjevne overganger. Igjen så slipper man unna med mer sminke om kvelden enn på dagebn, så jeg legger litt mer enn jeg pleier uten å se klovnete ut.

4. For å gi litt glød til huden highlighter jeg øverst på kinnbeina, langs neseryggen og amorbuen. Jeg unngår å legge highlighter i pannen og på haka, da jeg vet at jeg vil bli oljete der i løpet av kvelden.

Fra dag til kveldsminke på 5 minutter!2

Til slutt slenger jeg på litt leppestift, da røde lepper alltid er en sikker vinner på fest!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits