Hvordan trylle vekk trøtthetstegn

God mandag! Jeg bestemte meg for å ta litt helgefri på lørdag og søndag, da det har vært mye planer i det siste. Det var kjempegodt og nå er batteriet fyllt opp igjen! Det er sikkert ikke bare jeg som har hatt flere planer denne helgen og noen ganger kan man oppleve at helgemorroa går utover mandagsfjeset. Mange planer og litt sene kvelder kan gjøre at man ser litt ekstra trøtt ut på en mandags morgen. Her er mine beste tips til å friske opp et trøtt morratryne.


Kaldt vann

Start morgenen med å skylle ansiktet i litt kaldt vann. Dette gjør at man med en gang vil føle seg litt kvikkere og våken. I tillegg vil det dempe et hovent soveansikt.

Øyemaske

Hvis posene under øynene ikke forsvant med det kalde vannet kan en øyemaske være trikset. Smør et lite lag med kjølende øyemaske under øynene og la det virke noen minutter. Har man det travelt om morgenen, kan man gjøre unne annet morgenstell mens man venter.

Øyekrem

Hvis man ikke bruker øyekrem, er det nå man bør starte. Det er rundt øynene man får de første aldringstegnene og der trøtthetstegnene vises mest. Velg en øyekrem etter de behovene man har. Sliter man med mørke ringer under øynene, velg en øyekrem som har lysreflekterende pigmenter i seg. Føler man at man har store poser under øynene, velg en øyekrem som drenerer ut veskeoppsamlingen. Er man usikker, kan man spørre om hjelp og veiledning av fagfolk.

Concealer

Min redning, hver dag! Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten concealer. Den dekker der jeg trenger dekke og gjevner ut hudområdet. Les min guide til hvordan og hvordan man ikke bør legge concealer HER!

Hudfarget eyeliner

Ved å påføre en hudfarget eyeliner på våtkanten, åpner man øynene. Man gir en illusjon av større og mer våkne øyne. Det går også an å bruke en hvit eyeliner, men jeg foretrekker hudfarget da resultatet blir mer naturlig.

Highlight

Et viktig triks jeg tror mange undervurderer er å highlighte øyekroken. Innerst i øyekroken er man mørkest og ved å lysne dette partiet, vil man meg en gang se mer våken og opplagt ut. Det er det samme hva man higlighter med, så lenge det er noen hakk lysere enn hudtonen.

Vippetang

Denne kunne jeg virkelig ikke levd uten! Ved å gi vippene et lite løft, vil man igjen åpne blikket og fremstå som mer opplagt. Man må hele tiden ha i tenke hva man kan gjøre for å åpne øynene mer. Vippetang funker i hvertfall kjempebra på meg.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits