@sofiemo - time for time

På torsdag bestemte jeg meg for å ta en dag fri fra bloggen, da den fremdeles var under flytting. I stedet oppdaterte jeg relativt ofte på Snapchat, slik at dere likevel kunne følge med meg!

@sofiemo - time for time

9:00 Frokost ved kjøkkenbordet mens jeg oppdaterer meg på dagens nyheter i bloggverdenen og ser over planene for dagen. I kalenderen sto det blandt annet noe om en photoshoot.

10:29 Slik sminkebordet mitt egentlig pleier å se ut. Her er det alltid full kaos da sminken som regel er det siste jeg gjør før jeg løper ut døren. I tillegg måtte jeg pakke det siste i sminkekofferten, da jeg ikke hadde gjort det kvelden før.

11:15 I bilen på veg til photoshoot. Trodde egentlig at jeg hadde dårlig tid, men oppdaget et jeg hadde tid til en snap.

@sofiemo - time for time1

13:11 Rigget i stand på location med stylingsaker og moodboard strødd over hele bordet. Rakk ikke å legge ut bilde kl12 da jeg var i full gang med å legge sminke på begge modellene

14:17 Behind the scene. Location var på Huitfeldt Stuer i Trondheim. For noen fantastisk nydelige lokaler! Ble helt forelsket med en gang vi kom inn.

15:15 Behind the scene. Fotograf Vegard Herstrøm i full sving! Vi gjorde en del klesskift mellom slagene i tillegg til styling.

@sofiemo - time for time2

16:19 Behind the scene. De aller siste bildene taes før vi sier oss fornøyde. Så gjenstår det bare rydding og pakking av utstyr.

17:26 Etter en rask tur innom Tulla Fisher var det på tide å gå mot bussen. Som vanlig var været ustabilt og jeg var glad jeg pakket med paraplyen!

18:01 Det ble litt småhandling på butikken i tillegg for å handle inn noe småtteri til dagen etter.

@sofiemo - time for time3

19:00 Dagens middag. Etter en lang og innholdsrik dag ville jeg helst bare ta en pust i bakken enn å lange middag. I hvertfall når jeg vet at jeg må bruke resten av kvelden til å pakke. Friends og toast er alltid en sikker vinner!

21:01 Oops! Glemte av tiden og ble liggende i sofaen i stedet for å pakke. Tenkte at jeg heller bare går og legger meg tidlig, slik at jeg får kommet så tidlig i gang med pakkingen som mulig morgenen etter.

21:58 Orket ikke en gang å vente til klokken ble ti før jeg snappet det siste bildet for kvelden. Trøtt og i halvsøvne takker jeg for meg i kjent Sofie-stil!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits