Fredagsfavoritt: Agent Provocateur Fatale

Endelig er fredagen her! For en herlig følelse, ikke sant? Og fredag betyr jo at det er tid for den ukentlige favoritt-spalten min. Denne ukens fredagsfavoritt er en parfyme fra Agent Provocateur som heter Fatale. Jeg ELSKER denne duften og har brukt den non stop de siste månedene. I tillegg til at jeg synes den lukter godt, er dette også den eneste parfymen jeg har brukt hvor folk faktisk har spurt meg om hva slags duft jeg bruker. Aldri har jeg fått så mange komplimenter for en parfyme, som jeg har når jeg bruker denne.

Agent Provocateur Fatale

Agent Provocateur er et kjent undertøysmerke som lanserte to dufter i forbindelse med filmen Fifty Shades of Grey i februar. De to duftene er Fatale og Fatale Pink. Fatale er en varm og orientalsk duft med litt sødme i seg. Ganske lik Flowerbomb eller La Vie Est Belle, hvis noen kjenner til de duftene. Etter min mening er Fatale ti ganger bedre enn de to nevnte duftene. Fatale Pink er en lettere variant som er søt og frisk. Jeg synes begge to lukter godt, men falt pladask for Fatale med en gang jeg kjente på den.

Agent Provocateur Fatale1

Jeg anbefaler virkelig alle å dra innom nermeste KICKS butikk for å lukte på denne duften. Den er umulig å beskrive hvor god den faktisk er. Hvis dere har en favorittduft, har jeg veldig lyst til å vite hva det er. En jente kan aldri få nok parfymer, vet dere!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits