Behind the scenes video: Bohemian photoshoot

Behind the scenes Behind the scenes2 Behind the scenes3

 

Foto: @vherstrom og @lasseaurephoto

 

På onsdag var jeg på en sinnsykt morsom phootoshoot med denne gjengen ovenfor. Det skulle være en sommerlig bohem-shoot, men jeg ville ikke akkurat kalle det været vi fikk for sommerlig. Akkurat denne shooten har blitt flyttet på flere ganger da været her i Trondheim har vært forferdelig ustabilt. Til slutt fikk jeg beskjed av fotografen at så lenge det ikke blåste opp til full storm, skulle vi kjøre photoshooten.

Vi var et stort team med fotograf, asistent, tre modeller, meg på makeup og to andre stylister på hår og styling. Vi brukte ca fire timer på makeup og styling og fire timer på shoot og reising. Tror jeg var hjemme rundt halv tolv på kvelden. Hvis dere stusser over hvorfor jeg er den eneste som er pakket inn i ull og støvler, er det fordi det var (tro det eller ei) 10 grader ute og sinnsykt mye vind. De som kjenner meg vet at jeg hater å fryse. Her var det stilongs og ullgenser for alle penga! Støvlene ble veldig praktisk da jeg måtte gå ut i elva for å holde lysstativet under den siste shooten. Dere som fulgte meg på snapchat den kvelden, kan være vitne til det.

Under har Vegar satt sammen en liten «Behind the scene»-video som dere kan se på. Den får virkelig frem hvor mye gøy vi hadde den kvelden!

 

 


Behind the Scenes ? Bohemian photoshoot from Vegar Herstrøm on Vimeo.

Models: Rebecca L, Kamilla L & Julia M from Trend Models MUA: Sofie Mortensen | Hair: Stylist & MUA Eva Høgsteggen Styling: Caroline Naustvoll | Photo assistant: Lasse Aure Photography BTS-filming: Vegar Herstrøm, Lasse Aure, Sofie Mortensen Editing: Vegar Herstrøm

 

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits