Jeg har noe jeg må fortelle

Hei! Det er lenge siden jeg bare har satt meg ned og bare fortalt dere hva som foregår. Om dere ikke allerede har merket det, har jeg vært litt «off» og distansert den siste tiden. Dette er ikke fordi jeg ikke elsker å blogge eller fordi jeg har gått lei eller noe som helst lignende. Det er rett og slett fordi det er mye som skjer rundt meg, som jeg må deale med før jeg kan ta meg tid til bloggen.

Jeg har holdt på noen hemmeligheter i noe som føles som en evighet! Det er så vanskelig når man sitter på noe man ønsker å dele med hele verden, men må vente til det passer bedre og er litt mer sikkert. Nå er jeg sliten og lei av å holde ting hemmelig, så her kommer det.

De siste månedene har det vært mye reising frem og tilbake til Oslo. Dette er delvis fordi jeg har familie og venner der nede og delvis fordi jeg har jobbet med å forberede til tiden fremover. I Juli pakker jeg sminkesakene og resten av tingene mine og flytter til hovedstaden. Dette er noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge og endelig er det i ferd med å skje! Til høsten skal jeg gå et kjapt makeupkurs fra august til desember som gir meg tittelen Beauty Makeup Artist. Jeg er utrolig spent og gleder meg masse til alt jeg får oppleve.

Før jeg flytter skal jeg på ferie med familien til Italia. De siste dagene har bare gått til forberedelser og pakking da vi reiser allerede i morgen tidlig kl 06.40. Jeg ønsker veldig gjerne å holde dere oppdatert mens vi er der nede, men vil ikke love nye oppdateringer hver dag. Det er jo tross alt ferie, så ønsker å nyte det så lenge jeg kan. Hvis dere likevel ønsker å følge meg, vet dere hvor dere finner meg. Jeg oppdaterer dere både på Snapchat og Instagram. Brukernavnet mitt er Sofiemo. Søk det opp, så finner dere meg! Dere kan også klikke på sosiale medier i menyen over og se hvilke sosiale medier dere finner meg på.

Jeg har noe jeg må fortelle

Jeg har også fått noen tilbakemeldinger på at dere har hatt vanskeligheter meg å komme dere inn på bloggen etter at jeg byttet plattform. Dette er et server-problem femelle jobber hardt for å ordne. De skal få flyttet plattformen over på en annen og mer stabil server, men dette ser ut til å være vanskeligere og mer tidskrevende enn først antatt. På grunn av dette har det noen ganger vært vanskelig for meg å logge meg inn på bloggen. Derfor har noen blogginnlegg kommet senere enn de pleier. Når bytting av server er gjort, skal det vistnok være enklere for meg å flytte den gamle bloggadressen min også. Før den tid er det bare å fortsette og bruke femelle-adressen min og krysse fingrene for at serveren holder seg stabil. Håper dere har forståelse for dette.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits