Italia snapshots

Jeg kan ikke beskrive hvor godt det er å være hjemme igjen! Ikke minst hvor godt det er å ha tilgang på internett, haha. De siste 15 dagene har jeg vært på ferie i Italia. Vi leide oss et sommerhus like utenfor en fjellandsby midt i vakreste Toscana. Dette har vært en av de vakreste og mest minnerike feriene jeg har vært på.

Vi forlot Trondheim en kald og regnfull morgen og landet i Roma senere på ettermiddagen til 30 grader og knallsol. Etter en overnatting i Roma, kjørte vi videre inn i landet og mot feriehuset vårt. Vi fikk helt sjokk da vi kom frem, da vi fikk se den fantastiske utsikten. Selvfølgelig hadde vi sett dette på bilder fra før av, men å se det med egne øyne var noe helt annet. Fra huset hadde vi den mest utrolig utiskten over Toscanas flatland og ut mot havet. Mens vi var der, brukte vi huset som en base og hadde noen dagsturer til stranden og andre nærliggende byer. Dagene fløy av sted og pluttselig satt vi på flyet hjem igjen. Under kan dere se et lite bildedryss fra ferien!

 

Italia snapshots 1 Italia snapshots 2 Italia snapshots 3 Italia snapshots 4 Italia snapshots 5 Italia snapshots 6 Italia snapshots 7 Italia snapshots 8 Italia snapshots 9 Italia snapshots 10 Italia snapshots 11

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits