Fredagsfavoritt: Sephora Baked Sculpting Trio

God fredag dere! Er det noen som har savnet favoritt-spalten min i sommer? Det har i hvertfall jeg! I løpet av sommeren har jeg hatt masse tid til sminkeshopping og har funnet mange nye sminkefavoritter. Bare gled dere til fredagene fremover, for her kommer det mye snadder utover høsten!

Denne ukens fredagsfavoritt er en produkt jeg tilfeldigvis plukket med meg fra Sephora i Italia. Vi var på dagstur til Pisa og kom tilfeldigvis over en Sephora mens vi var ute og gikk. Dessverre finnes det ingen Sephora-butikker i Norge, men denne var rett og slett for god til å ikke bli nevnt. Så til dere som er ute og reiser, kjøp med denne fra Sephora!

Fredagsfavoritt2

Dette er et multiprodukt som inneholder highlighter, blush og contourpudder. Highlighteren har en nydelig vaniljefarge som gir en naturlig glød. Dette er ikke en av de highlighterene som fort kan bli intense hvis man ikke er lett på hånden, så nybegynnere innen highlighting er trygge. Fordi den ikke er så intens, gjør det den lett å blende inn i resten av sminken. Blushen har en varm teracotta-ferskenfarge med bittesmå lysreflekterende partikler i. Den er absolutt helt nydelig på solbrun hud! Jeg er litt usikker på hvordan denne fargen vil bli på meg til vinteren, men jeg får eventuelt bare være litt lett på hånden. Kontureringsfargen er etter min mening den perfekte fargen å konturere med! Den er ikke like varm som et solpudder, men heller ikke så kald at man bli grå i ansiktet. For de med veldig lys hud, kan det hende at denne blir litt mørk. Man får eventuelt prøve å være litt lett på hånden når man jobber inn denne. På meg og min delvis sommerbrune hud, passer den helt perfekt!

Fredagsfavoritt1

Jeg tror jeg har brukt dette produktet så og si hver dag den siste måneden. I tillegg til at fargene og konsistensen er helt nydelig, er den også genial når det kommer til reising. Ved å pakke denne trenger man ikke pakke med ekstra solpudder, blush eller highlight. Med andre ord så sparer man også plass i kofferten! Denne kommer til å bli min faste partner når jeg er ute på reise, for å slippe å dra med meg unødvendig mye sminkeprodukter.

Fredagsfavoritt

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits