Fredagsfavoritt: Bare Minerals Complexion Rescue

Hei dere! Plutselig har det gått en uke og det er tid for fredagsfavoritter igjen. Det føles som det var bare et par dager siden jeg skrev om sculpting trioen fra Sephora. Men som jeg nevnte forrige uke, har jeg mange godbiter på lager da det har blitt en del sminkeshopping i løpet av sommeren.

Denne ukens favoritt er Complexion Rescue fra Bare Minerals. Jeg er så forelsket at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne! Denne har lenge stått på ønskelisten over produkter jeg vil teste ut. Jeg har bare hørt positive omtaler av den, så da vi var innom Sephora i Barcelona måtte jeg bare ha med denne.

Bare Minerals Complexion RescueBare Minerals Complexion Rescue1

Complexion Rescue er på en måte primer, BB-krem og CC-krem i ett og samme produkt. Den har konsistens som en gel, gir mye fukt og føles behagelig på huden. Resultatet blir glødende og naturlig, samtidig som at den dekker eventuelle rødheter. På toppen av det hele inneholder den i tilleg SPF 30, noe som er ideelt på sommeren!

Jeg har brukt denne nesten hver dag siden Barcelona. Den passer alltid til hvilken som helst anledning! Ønsker jeg litt ekstra dekkevne, legger jeg bare litt concealer der det trengs. Er man oljete eller kombinert i huden, anbefaler jeg å matte ned med et pudder. Jeg setter alltid t-sonen min med et pudder, for å unngå å se svett ut. Resten av huden lar jeg være glødende og naturlig. 

Anbefaler denne på det varmeste til absolutt alle som ønsker en feilfri, naturlig hud! 

Bare Minerals Complexion Rescue2Bare Minerals Complexion Rescue3

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits