Hvordan bruke multiprodukter

8b

Jeg har i flere innlegg snakket om multiprodukter og hvordan man kan bruke et sminkeprodukt til andre bruksområder enn hva det kanskje er beregnet til. For å bevise at dette ikke bare funker i teorien men også i praksis, har jeg laget en hel sminkelook ved bruk av multiprodukter. Dette er også en genial måte å spare plass i sminkepungen når man for eksempel er ute å reiser. Les mer om hvordan man kan komprimere sminken HER!

1

1. Her ser dere et nyrenset ansikt fri for sminke. Jeg har litt rødhet i huden min, i tillegg til noen små trøtthetstegn rundt øynene.

2. For å skjule litt rødheter, har jeg påført et tynt lag med Bare Minerals Complexion Rescue. Denne gjevner ut hudtonen og gir en naturlig glød, men dekker ikke like mye som en foundation. Jeg skrev om den i det siste fredagsfavoritt-innlegget mitt. For å spare på sminkekostene, brukte jeg bare rene hender til å påføre kremen.
2

3. For å skjule tretthetstegn, har jeg påført concealer under øynene. Ved å påføre en lys concealer i panne, neserygg, amorbue og hake får jeg også highlightet disse områdene. Etter å ha blendet ut concealeren med en fuktet makeup svamp, har jeg lysnet de partiene i ansiktet jeg ønsker å lysne og samtidig dekket ugjevnheter jeg ønsker å dekke.
3

4. Når det kommer til bryn, finnes det mange produkter man kan bruke. Har man en matt øyenskygge i riktig farge til brynene, kan denne lett brukes som brynskygge i stedet. Her har jeg fylt inn brynene mine på en enkel og naturlig måte ved å rett og slett fylle inn «småhakk» og definere halen litt. Ikke noe mer hokkuspokkus enn det!
4

5. For å gi litt mer definisjon til ansiktet mitt, bruker jeg en stor og fluffy kost til å bronze kinn, panne og hake. Her kan man bruke både solpudder og et foundationpudder som er litt mørkere enn din egen hudtone. Ved å velge foundation, vil man også få litt mer dekkevne enn ved bare et solpudder. Ettersom basen min ikke var så dekkende fra før av, valgte jeg å få litt dekke ved å bruke et pudderfoundation.
5

6. Når det kommer til øyenskygge og koster, er det lett å tro at man må ha mer produkt og utstyr enn hva man faktisk trenger. For å få til denne looken brukte jeg én kost og ett solpudder. Jeg valgte en stor og fluffy kost som er god til å blende ut skyggen på lokket, men som også kan brukes til presisjonsarbeid. Ved å holde litt tett på busten, fikk jeg nok kontroll til å kunne bruke samme kost under øynene.
6

7. Her har jeg påført litt solpudder i globalen og blendet den ut og oppover. Ved å påføre concealer som en base på øyelokket, vil det allerede være lysnet før man begynner med skyggen. Jeg tok også litt solpudder langs den nedre vipperaden, for å markere blikkket litt mer.
7

8. For å få litt farge i kinnene, brukte jeg en kremet leppestift. Den var ikke så veldig pigmentert, så den var lett å blende ut med fingeren. Ønsker man litt highlight i tillegg, kan man velge en leppestift med shimmer i seg. Kremblush er også veldig fint å bruke om sommeren, da det ofte blir litt svetting i løpet av dagen.
8

9. Den samme leppestiften som jeg brukte på kinnbeina, brukte jeg også på leppene. Kjekt å vite at blush og leppestift matcher 100% ikke sant?

10. For å åpne øynene litt mer og for å ramme inn blikket, påfører jeg et lag med mascara. Vips, så var looken ferdig!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits