Vippeserum fra Swiss Lashes

innlegget er sponset

I de siste tre ukene har jeg testet ut et vippeserum fra Swiss Clinic. Dette er et serum som skal styrke og forlenge vippene. Serumet inneholder en sammensetning av næringstoffer som gjør at lengden på vippene øker, i tillegg til at de blir sterkere og tykkere. Man skal påføre serumet 1-2 ganger daglig langs røttene på vippene. På de tre ukene jeg har brukt serumet, merker jeg at vippene har blitt sterkere. På nettsiden deres står det at man kan se resultatet på 3-6 uker, så jeg skal fortsette å bruke serumet i håp om å få de lange vippene jeg så gjerne vil ha. Etter 3-6 uker, eller ønsket resultat, vil jeg nok anbefale å kun bruke serumet et par ganger i uken for å vedlikeholde.

Dette serumet er også veldig kjekt å bruke for de som har vippeextensions. Det sier seg selv av vippeextensions sliter på vippene, så ved å bruke dette serumet i tillegg får man pleiet vippene selv med vippeextensions. Bruk gjerne vippeserum etter man har tatt av vippeextensions også, for å booste den naturlig vippeveksten.

Nå i august er det et spesialtilbud hvor ma kan få 20% Swiss Lashes Vippeserum! Vanligvis koster dette serumet 1295kr. Les mer om tilbudet Cuponation har på nettsiden deres!

Swiss Lashes før og etter
Naturlige vipper før og etter tre uker med serum.
Swiss Lashes før og etter vippetang
Før og etter tre uker med serum ved bruk av vippetang.Swiss Lashes før og etter mascara

Før og etter tre uker med serum ved bruk av vippetang og mascara. 

På de tre ukene jeg har brukt serumet, kan jeg ikke si at jeg har sett noen stor forskjell. Den forskjellen jeg merker er at vippene mine føles sterkere og tykkere. Vippene klumper seg ikke så lett ved påføring av mascara resultatet blir mye penere. Den største forskjellen synes kanskje på bildene med mascara. Jeg er kjempefornøyd med serumet og skal definitivt fortsette å bruke det fremover i håp om å få enda lengre vipper. Hvis dere vil, kan jeg godt legge ut et nytt før og etterbilde etter seks uker.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits