En oppdatering siden sist

Hei! Pluttselig ble det helt stille her på bloggen. Det var overhodet ikke intensjonen, men de siste ti dagene har vært fylt til randen med planer og avtaler.

Sist innlegg jeg publiserte var mandag 17. august. Dagen etter startet jeg på skolen. Jeg har nevnt tidligere at jeg skulle flytte til Oslo for å blant annet få en utdannelse innen makeup. Denne utdannelsen er en veldig tøff og intens skolegang som bare varer et halvt år. Med andre ord, det er mye som skal læres på veldig kort tid. Vi har seks timer skole hver dag, og noen ganger lengre. Det blir også ofte at man tar med seg litt arbeid hjemme, for å forberede seg til neste skoledag. I tillegg har jeg en deltidsjobb utenom, så det blir en del sene jobbkvelder på meg.

Oslo er fremdeles litt nytt og jeg føler fremdeles ikke at jeg har kommet 100% på plass her jeg bor. Jeg regner med at det er normalt og at man må bo seg til. Det å skulle få tid til å være sosial og leve, ikke minst finne tid til å slappe av, har vært en smule vanskelig. Jeg elsker action og tempo, men samtidig savner jeg roen og stillheten. I kveld er første kveld siden jeg startet på skolen at jeg har hatt overskudd til å i det hele tatt åpne macen. Jeg håper ikke at det er slik det blir fremover, men samtidig kan jeg ikke love like mange oppdateringer som tidligere. Hvis dere ønsker flere innlegg om skolen og hva vi gjør der, er det bare å gi en lyd i kommentarfeltet. Det er enklere for meg å oppdatere oftere med hverdagsinnlegg, enn med sminkeinnlegg. Ya’ll let me know!

Jeg ønsker bare å presisere at jeg ellers har det helt fantastisk! Det å være ny i en annen by kan være skremmende, men menneskene rundt meg er virkelig helt fantasiske. Jeg føler jeg har blitt tatt godt i mot på alle arenaer og føler så absolutt at jeg er på rett plass. Det å ha muligheten til å fordype meg innen min største lidenskap og i tillegg ha det som jobb er en drøm. Jeg føler jeg lever i en sminke- og skjønnhetsboble, hvor jeg har sminke på hjernen 24/7. Man skulle tro det kanskje ble litt for mye av det gode, men jeg elsker det!

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits