Tutorial: Naturlig vinterglød

Redigert innlegg, 21.jan 2016 kl.21.52 

naturlig vinterglød

Her har dere en steg for steg-forklaring på hvordan man kan sminke seg til en frisk og fin vinterglød. Det er selvfølgelig også viktig at man er flink å ta vare på huden sin i denne kulda. Jeg kan godt skrive et eget innlegg om det, hvis dere ønsker.

naturlig vinterglød 1naturlig vinterglød 2

1. Jeg starter med å legge en foundation som gir mye fukt og glød. For denne looken brukte jeg Mineralize Moisture Foundation fra MAC. Det er viktig å jobbe foundationen godt inn i huden, slik at den ikke bare ligger som et lag utenpå din egen hud.

2. Etter foundation går jeg inn med concealer. Den legger jeg under øynene for å lysne øyepartiet, men også i panna, langs neseryggen og på amorbuen. Her brukte jeg Weightless Complete Coverage Concealer fra Urban Decay.

naturlig vinterglød 3naturlig vinterglød 4

3. For å blende concealeren godt inn i huden, liker jeg å bruke en fuktet svamp. Denne presser jeg forsiktig der jeg har lagt concealeren og blender godt inn i huden. Her pleier jeg også å gå over øyelokket med noe av det resterende produktet som er igjen. På den måten primer jeg øyelokket samtidig.

4. Hvis man vil unngå at concealeren striper seg utover dagen, synes jeg det er viktig at man setter den med et pudder. På den måten «låser» man concealeren på plass, slik at den ikke flytter på seg og legger seg i fine linjer. Hvis man har lagt concealer på øyelokket, må man også huske å pudre etterpå. Jeg liker også å gå over med pudder der sminken har en tendens til å smelte bort i løpet av dagen. Typiske steder for meg er i panna, rundt nesen og på haka. Her har jeg brukt Mineralize Skinfinish fra MAC.

naturlig vinterglød 5naturlig vinterglød 6

5. Etter at jeg har lagt ferdig basen, liker jeg å fortsette med brynene mine. Her har jeg fylt inn brynene mine med Fluidline Brow Gel fra MAC.

6. For at brynene skal holde seg på plass og ikke skli ut av form, pleier jeg å sette dem med en brynsgele. Man kan ofte velge om man ønsker blank gele eller med farge. Jeg liker de med farge. Her har jeg brukt Brow Set fra MAC.

naturlig vinterglød 7naturlig vinterglød 8

7. På øynene legger jeg forsiktig en lysebrun skygge i globalen, slik at øynene mine får litt mer dybde. Hvilken som helst øyenskygge duger, men jeg har brukt en skygge i fargen Wedge fra MAC.

8. Noe av det viktigste man kan gjøre for å få en glødene hud på vinteren er å bruke blush. På denne årstiden er det jo vanlig at man blir litt rød i kinnene etter å ha vært ut i kulda. Derfor prøver jeg selv å styre unna det mørkeste solpudderet, da man fort kan ende opp med å se oransje ut. I stedet bruker jeg en frisk blush som gir litt glød.  Jeg legger den hovedsakelig på eplekinnene mens jeg duser den litt opp mot tinningen. Her har jeg brukt en blush fra MACs limited edition som heter Spellbinder.

naturlig vinterglød 9naturlig vinterglød 10

9. For å fremheve kinnbena og gi litt ekstra glød, legger jeg highlighter. Denne kan man legge overalt der man ønsker glød. De vanligste plassene å legge highlight er kinnben, neserygg, amorbue og brynsbenet. Denne highlighteren er også fra MAC og heter

Lightscapade.

10. På leppene legger jeg en blank og fuktgivende leppestift fra MAC i fargen Angel. Har man veldig tørre og sprukne lepper, anbefaler jeg å skrubbe dem godt først og deretter påføre litt leppepomade. Unngå kanskje å påføre leppepomaden rett før leppestiften, da det egentlig bare gjør at leppestiften sklir ut.

naturlig vinterglød 11

11. Til slutt sprayer jeg litt fuktvann i ansiktet for å bevare fuktigheten og gløden i ansiktet lengst mulig og påfører deretter litt mascara. Fuktsprayen er Mineralize Charged Water fra MAC og mascaraen er False Lashes fra MAC.

Ingen kommentarer Skjul

Skriv en ny kommentar

hits